Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Την πρωταθλήτρια ομάδα Βόλεϊ του ΓΣΕ Ελασσόνας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Την πρωταθλήτρια ομάδα Βόλεϊ του ΓΣΕ Ελασσόνας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας
Δελτίο Τύπου

Την πρωταθλήτρια ομάδα Βόλεϊ του ΓΣΕ Ελασσόνας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσας παρουσία του Αντιδημάρxου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Αστέριου Δημουλά και της Αντιδημάρχου Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Έλενας Ταζέ.

Η ομάδα Βόλεϊ του ΓΣΕ Ελασσόνας, σε μια εξαιρετική πορεία όλη την αγωνιστική περίοδο, κατάφερε να κατακτήσει δύο μετάλλια τη φετινή χρονιά.

Συγκεκριμένα η ομάδα των κορασίδων κατέκτησε την 1η θέση και αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια της Α2 Θεσσαλίας, ενώ η γυναικεία ομάδα, που αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το πλείστων αποτελείται από τις παίκτριες των κορασίδων, απέσπασε την 3η θέση του Τοπικού ΕΣΠΕΚΕΛ Final4 Στερεάς Ελλάδας- Θεσσαλίας.

Ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι ευχήθηκαν ότι καλύτερο στις παίκτριες, τον προπονητή και τις οικογένειες τους για την τόση αξιόλογη πορεία που διαγράφουν και τόνισαν ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίζει να στέκεται δίπλα τους σε ότι χρειάζονται.

Τις παίκτριες συνόδευσαν ο προπονητής τους κ. Βάιος Παναγιώτου και οι κ.κ. Λένα Χατζούλη και Αγγελική Πνάκα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.