Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

Ο Χρήστος Αγοραστός, η διαρκής αυτοδιάθεση για τον Π.Ο.Ε. και η δυσκολία να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του

Ο Χρήστος Αγοραστός, η διαρκής αυτοδιάθεση για τον Π.Ο.Ε. και η δυσκολία να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του
Εκ της συντακτικής ομάδας

Η επιστολή παραίτησης από την προεδρία του Π.Ο. Ελασσόνας του Χρήστου Αγοραστού δεν ήταν αυτή που ταρακούνησε την καθημερινότητα της Μεγάλης Τετάρτης και 1ης Μαίου, αντίστοιχα. Αλλά η αποχώρησή του από τα διοικητικά του καθήκοντα μετά από οκτώ συναπτά έτη.

Ο Χρήστος Αγοραστός υπήρξε ποδοσφαιριστής του Π.Ο.Ε., στρατιωτικός στο επάγγελμα και ακούραστος εργάτης τα τελευταία 8 χρόνια μαζί με τον Τάσο Δατσογιάννη, από όπου και αν του ζητήθηκε στην ομάδα.

Το 2016, ο γραφών, παραιτείται από την θέση του Α΄Αντιπροέδρου του Π.Ο.Ε.. Στη θέση του έρχεται, μετά από προσωπική επιλογή του τότε Προέδρου Άλκη Παλάγκα, ο Χρήστος Αγοραστός. Ο Χρήστος μετά από δύο χρόνια θα διατελέσει και Γενικός Αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ώσπου θα διαδεχθεί τον πρώην πρόεδρο Άλκη Χατζηβασίλη πριν οκτώ μήνες.

Η σημερινή του αποχώρηση από τη θέση του παράγοντα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δη από την ομάδα του ιστορικού Π.Ο. Ελασσόνας έχει αφήσει ένα ξεχωριστό αποτύπωμα, αυτοδιάθεσης για την ομάδα της καρδιάς του, αυτοθυσίας σε πολύ δύσκολες στιγμές στη πορεία των "γαλανόλευκων" και κυρίως στα στραβοπατήματα και στις ήττες, ενός ανθρώπου που έβγαινε μπροστά, γνωρίζοντας ποδόσφαιρο, έχοντας αρχές και αξίες που δεν καταπάτησε ποτέ.

Στις νίκες ο Χρήστος ήταν πρώτος για να συγχαρεί τους παίκτες του, στις ήττες, "στρατηγός" που απαιτούσε από όλους να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιες προσωπικότητες, που είτε συμφωνείς μαζί τους είτε όχι, οφείλεις να σέβεσαι για αυτό που προσφέρουν. Μία από αυτές τις προσωπικότητες είναι ο Χρήστος Αγοραστός.

Για όσους τον ξέρουν, άνθρωπος με διάθεση για προσφορά, σεμνός και αγωνιστής στα "πιστεύω" του.

Δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάτης του στην καθημερινή ζωή του Π.Ο.Ε..

Πολύ πιο δύσκολο να βρεθεί "Γκουερίνο".

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.