Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

Αποχώρησε ο Χρήστος Αγοραστός από την προεδρία του Π.Ο. Ελασσόνας: Θα συνεχίσω να είμαι μέλος και πιστός φίλαθλος

Αποχώρησε ο Χρήστος Αγοραστός από την προεδρία του Π.Ο. Ελασσόνας: Θα συνεχίσω να είμαι μέλος και πιστός φίλαθλος
Δελτίο Τύπου

Με επιστολή που απέστειλε στο σταθμό μας, ο πρόεδρος του ΠΟ Ελασσόνας Χρήστος Αγοραστός, ανακοινώνει την αποχώρηση του από την προεδρία του ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για προσωπικούς και ηθικούς λόγους

Στην επιστολή του, αναφέρει τα εξής:

«Μετά από 8 συναπτά έτη ανιδιοτελούς προσφοράς στον ιστορικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελασσόνας νιώθω την ανάγκη να παραιτηθώ από την θέση του προέδρου του κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό από όλα τα χρόνια της παρουσίας μου στην ομάδα.

Κρατάω τις πιο όμορφες στιγμές όπως είναι η άνοδος της ομάδας στη Γ Εθνική, η παραμονή της επί μία τριετία, οι 3 συνεχόμενες κατακτήσεις κυπέλλων της ΕΠΣ Λάρισας, οι χαρές που πήρα μέσα από της νίκες και της επιτυχίες αλλά και λύπες όπως ο υποβιβασμός της ομάδας.

Μέσα από το χώρο του ποδοσφαίρου οφείλω να ομολογήσω ότι γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους προπονητές παίκτες και παράγοντες που συνεργάστηκα και υπήρχε ο ανάλογος σεβασμός και εκτίμηση.

Πιστεύω ότι εκπλήρωσα με επιτυχία τα καθήκοντά που μου ανατέθηκα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μου στην ομάδα λειτουργώντας με συνέπεια για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά θέματα στο μέτρο που με αναλογούσε στα δύσκολα χρόνια που αντιμετωπίσαμε ειδικά στα χρόνια της πανδημίας που έπληξε την κοινωνία μας και οικονομικά όλες τις ομάδες.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν πραγματικά για να ολοκληρωθεί η φετινή, χρονιά και συγκεκριμένα του συνεργάτες μου, Τάσο Δατσογιάννη και Παναγιώτη Μωυσίδη που ήταν κοντά μου στην καθημερινότητα της ομάδας καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, τους προπονητές που συνεργάστηκαν με την ομάδα τους παίκτες και φυσικά το φίλαθλο κόσμο της πόλης που μας βοήθησε με την σημαντική παρουσία τους στους αγώνες του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω όλους τους επιχειρηματίες και τους χορηγούς της πόλης που μας βοήθησαν οικονομικά.

Τέλος θέλω να αναφέρω ότι θα συνεχίσω να είμαι μέλος και πιστός φίλαθλος του ΠΟ Ελασσόνας, θα παρακολουθώ την πορεία της ομάδας και εύχομαι ολόψυχα να έχει πάντα επιτυχίες».

Με εκτίμηση

Χρήστος Αγοραστός

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.