Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Σημαντικές διακρίσεις για την Κ14 και Κ12 του ΠΟΕ σε Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Καρδίτσα

Σημαντικές διακρίσεις για την Κ14 και Κ12 του ΠΟΕ σε Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Καρδίτσα
Δελτίο Τύπου

Έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης 1η Μαΐου, η αυλαία του παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Football Joy σε συνεργασία με τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα τις ημερομηνίες 29-30 Απριλίου και 1 Μαΐου.

Συνολικά στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 400 παιδιά από Ακαδημίες της Θεσσαλίας, Θεσσαλονίκης, Ηπείρου, Στερεάς Ελλάδας, Αχαΐας, Ημαθίας, Πέλλας.

Ο καλός καιρός αλλά και οι άρτιες εγκαταστάσεις στις οποίες διεξήχθησαν τα παιχνίδια βοήθησαν τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να χαρούν την όλη διαδικασία.

Στο τουρνουά συμμετείχαν τα τμήματα υποδομής Κ12 και Κ14 του ΠΟΕ, αποσπώντας μάλιστα σημαντικές διακρίσεις.

Η Κ12, σε αγώνα κατάταξης, επικράτησε στα πέναλτι 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα (3-3 κ.δ.) και κατέλαβε την τρίτη θέση στο τουρνουά.

Η Κ14 στον μεγάλο τελικό αντιμετώπισε επίσης τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον οποίο ηττήθηκε με 1-0 και κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις και των δύο ομάδων του ΠΟΕ, πιστοποίησαν για ακόμα μία φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη βελτίωση και την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής του συλλόγου της Ελασσόνας και απέδειξαν περίτρανα σε αυτούς τους αγώνες, πως το μέλλον τους ανήκει.

Πηγή: Ράδιο Ελασσόνα 88,4

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.