ΛΟΚΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ/ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

ΛΟΚΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ/ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Η επιχείρηση «ΛΟΚΑ» δραστηριοποιείται πλέον και στην Ελασσόνα στον κλάδο των αυτοκινητιστικών διεκπεραιώσεων και ασφαλειών αφού συνεχίζει μία πορεία καταξιωμένη στο χώρο τα τελευταία 16 χρόνια.

Η εταιρεία καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών σε θέματα σχετικά με τις εκδόσεις αδειών κυκλοφορίας και μεταβιβάσεων Ι.Χ. και Φ.Ι.Χ., αντικατάσταση πινακίδων κυκλοφορίας, δήλωση αλλαγής χρώματος, αλλαγή κινητήρα, αναθεωρήσεις, αντικαταστάσεις, απώλειες διπλωμάτων αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με εκδόσεις αδειών τρέιλερ, άδειες μοτοποδηλάτων και ΚΤΕΟ. Παράλληλα προσφέρει ασφαλιστικές καλύψεις όχι μόνο για οχήματα αλλά και κατοικίας.

Η επιχείρηση «ΛΟKΑ» σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης και σας απαλλάσσει από όλη την ταλαιπωρία και το αγχώδες τρέξιμο σε δημόσιες υπηρεσίες και όχι μόνο. Εσείς απλά απευθυνθείτε στον ειδικό και επιστρέψτε μόνο για την παραλαβή.

Πλέον στην Ελασσόνα, οι αυτοκινητιστικές διεκπεραιώσεις σας και ασφάλειες, περνάνε μέσα από την δική μας εμπειρία και τεχνογνωσία.

Λάρισα: Ηρώων Πολυτεχνείου 55 και Σούτσου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 – 555 212
Υποκατάστημα: Ελασσόνα: Γιωργάκη Ολυμπίου 10 Τηλέφωνο επικοινωνίας 24930-22999

e-mail:lokag@hotmail.gr
Κινητό: 6936506845

 

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.