Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Η σπουδαία συνεισφορά του Σάκη Γεροφωκά από την θέση του προπονητή στον Μύτικα Καλυβίων

Η σπουδαία συνεισφορά του Σάκη Γεροφωκά από την θέση του προπονητή στον Μύτικα Καλυβίων
Εκ της συντακτικής ομάδας

Όποιος συναντούσε τον αντιδήμαρχο Ελασσόνας και προπονητή του Μύτικα Καλυβίων, Θανάση Γεροφωκά, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, ένα πράγμα άκουγε από το στόμα του: "Χαμηλά τη μπάλα".

Και όμως. Όλοι όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις χαμηλότερες κατηγορίες, παρατηρούσαν πως κάτι σπουδαίο σε συνεισφορά και αποτέλεσμα από τον Καλυβιώτη προπονητή γεννιόταν για τον Μύτικα.

Ο Σάκης Γεροφωκάς όμως συνέχιζε να κρατά χαμηλούς τόνους, να κρατάει τους παίκτες του συγκεντρωμένους και να καταφέρνει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με άνετο τρόπο και κυρίως να επιδιώκει η επόμενη κατηγορία την νέα αγωνιστική χρονιά, να χαρακτηρίζεται για την ομάδα του Μύτικα Καλυβίων, από σταθερά βήματα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.