Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Καταγγελία στην αστυνομία για τα κανονάκια κρότου

Καταγγελία στην αστυνομία για τα κανονάκια κρότου
Δελτίο Τύπου

Καταγγελία έγινε τις προηγούμενες ημέρες, στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας για διατάραξη κοινής ησυχίας, τις βραδινές ώρες, που προκαλούνται από διάφορα «κανονάκια» για την απώθηση άγριων ζώων. Οι κρότοι σε κοντινή απόσταση από κατοικημένη περιοχή είναι ικανοί να αφήσουν ξάγρυπνους κάποιους συνανθρώπους μας.

Γι’ αυτό θα ήταν καλύτερα οι συσκευές αυτές να μην λειτουργούν κατά την διάρκεια της νύχτας. Το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας που έχει αναλάβει την υπόθεση θα διερευνήσει τα αδικήματα της υποβάθμισης του περιβάλλοντος και της διατάραξης κοινής ησυχίας, ενώ θα συγκροτήσει περιπολίες τις βραδινές ώρες στην περιοχή του πρώην Δήμου Ποτάμιας, για να εντοπίσει αυτούς που τοποθετούν τα κανονάκια κρότου θορύβου.

Πηγή: Elassonanews.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.