Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κικίλιας: Σε επαγρύπνηση για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία

Κικίλιας: Σε επαγρύπνηση για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία
Δελτίο Τύπου

“Είμαστε σε πλήρη επαγρύπνηση για την επερχόμενη κακοκαιρία” τόνισε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι όλοι οι φορείς βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα για τα φαινόμενα που αναμένονται, σημειώνοντας ότι η περιοχή της Θεσσαλίας είναι ήδη επιβαρυμένη και για αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας τόνισε ότι όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας είναι σε επιφυλακή ενώ στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι δήμαρχοι του νομού καθώς και εκπρόσωποι από την Αστυνομία, τον Στρατό και την Πυροσβεστική.

Πιο αναλυτικά, στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, ο συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Ηλ. Λεοντάρης, καθώς και οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων, έκαναν εκτενή ενημέρωση για την προετοιμασία του υπηρεσιακού μηχανισμού, καθώς και την ενεργοποίηση μητρώου μηχανημάτων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν από την αυξημένη βροχόπτωση που αναμένεται να εκδηλωθεί στη Θεσσαλία από σήμερα το βράδυ μέχρι αύριο Σάββατο το μεσημέρι.

Πηγή: Larissapress.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.