Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Γιώργος Μπλιούμης: Μαζί θα απογειώσουμε την Ελλάδα για μια ισχυρή Ευρώπη

Γιώργος Μπλιούμης: Μαζί θα απογειώσουμε την Ελλάδα για μια ισχυρή Ευρώπη
Δελτίο Τύπου

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσιάστηκαν απόψε στο Ωδείο Αθηνών. Υπενθυμίζεται ότι είχαν ήδη ανακοινωθεί τα πρώτα 32 ονόματα και εκκρεμούσαν άλλα δέκα.

Ανάμεσα στους (νέους) υποψηφίους ευρωβουλευτές είναι η τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ζαμπούκας, αλλά και ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρης.

Άλλες υποψηφιότητες που ξεχώρισαν είναι των Ολυμπιονικών Πύρρου Δήμα και Βούλας Πατουλίδου, του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, της Νόνης Δούνιας και του Πολιτικού Επιστήμονα, συγγραφέα, αρθρογράφου και μουσικού Παραγωγού, Νίκου Ναούμη.

Επίσης, από πλευράς Λάρισας, υποψήφιος είναι ο Ελασσονίτης Πτέραρχος, Επίτιμος Αρχηγός Γ.Ε.Α. κ. Γεώργιος Μπλιούμης, αλλά και ο καθηγητής και πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Θεόφιλος Καραχάλιος.

Ο κ.Μπλιούμης, στο χρόνο που το διατέθηκε ανέφερε τα εξής: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα, η επιλογή μου στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα Ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για μια ισχυρή εκπροσώπηση με δυνατή παρουσία της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ως πρώην αρχηγός της Πολεμικής μας Αεροπορίας, έχω δώσει πολλές μάχες και πολλές αερομαχίες στην καριέρα μου. Φέραμε τα αεροπλάνα Rafale στην Ελλάδα και δώσαμε τόση χαρά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Μαζί θα απογειώσουμε την Ελλάδα για μια ισχυρή Ευρώπη.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Πηγές: Ράδιο Ελασσόνα 88,4 με πληροφορίες από thetoc.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.